Известие

Collapse
No announcement yet.

Моторчето за чистачките !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моторчето за чистачките !

Здравейте колеги от няколко дни имам малък проблем,но понеже не съм на ти със това се обръщам към вас.
    Значи преди няколко дена опитах да пръсна вода на стаклото,но без успех като намалих музиката чух,че моторчето не издава никакъв звук при натискане на лошчето за пръскане.
    Та понеже не съм на ти исках да попитам каде се намира моторчето,лесно ли се демонтира и каде може да е проблема Колата е от подписа.
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2'0

Намира се в десният калник там ти е резервоарчето за течност и достъпа до него не е от наи лесните. Трябва са се свали подкалника(една пластмасова кора), и бронята също така се сваля. Не е лошо най напред предпазителите да прегледаш да не разглобяваш излишно
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Ми и аз бях така след един скок в една яма , но ходих на жичкаджия и за 5 минути ме оправи и не разглабя нищо завъртях пълен десен и нищо повече ! Взех им по кафе и кола и вече 1 година си църкам джама !!!
      Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
        Ми и аз бях така след един скок в една яма , но ходих на жичкаджия и за 5 минути ме оправи и не разглабя нищо завъртях пълен десен и нищо повече ! Взех им по кафе и кола и вече 1 година си църкам джама !!!

Мерси колега,трябва тези дни като съм свободен да я закарам при някои да погледнат какво е,благодаря за исказаните мнения,дано не се налага да се разглабя!
        Като имам някакво инфо по въпроса ще ви осведомя къде е проблема.

Comment

Колеги оказа се,че до моторчето стига ток,но моторчето е заминало.
          Поръчах ново и тази седмица ще го сменям,тъкмо имах да сменям и 2-носача,тампони и др,ще се сменяват и те.Добре,че беше моторчето за да видя в какво състояние е окачването.
          Поздрави !

Comment

Егати 166-те,за едно моторче става мазало
            За всеки случай погледни и задния стоп,покрай него да не изкочат шенкели и тампони и там
            Last edited by Linkestis; d.m.y г., 08:51.
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

егати имах намерения за 166 ама маи щея прескоча като модел)))))))))))

Comment

Що бре,за 2-3000лв си взимаш спортна лимузина
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от tre Покажи съобщение
                  егати имах намерения за 166 ама маи щея прескоча като модел)))))))))))
                  Интересно има ли марка и модел по-добър от този...
                  sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                    Определено - ФВ пасат 2 89 г с жълти мигачи - Обиец! Сори за спама, иначе смятам,че нашите красавици имат една особеност,която много-много не ми допада - няма сериозни симптоми за разбито окачване, а като я закараш на диагностика - работата става дебела Не смятам,че монтьорът ми ме послъгва,щото дотолкова мога да видя разбит шарнир или фирясал тампон
                    ...
                    155 1,6 TS 16V `96
                    166 2,4 JTD `99
                    147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Определено Заз 306 турбо със ракетни двигатели. Отлепя от място и не му е нужен път за да се движи

sigpic
                      Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
                      АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
                      АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Working...
                      X